Talk to Her, The Skin I Live In, All About My Mother ve Parallel Mothers gibi kült olmuş filmleriyle tanınan ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar, yeni filmi “The Room Next Door- Yandaki Oda” ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Sigrid Nunez’in “What Are You Going Through” romanından uyarlanan filmin senaryosunu da kaleme alan Almodóvar, ilk kez İngilizce dilinde bir uzun metraja imza atıyor.

Oyuncu kadrosunda Julianne Moore, Tilda Swinton ve John Turturro gibi usta isimlerin yer aldığı film, 81. Venedik Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümüne katılacaklar arasında.

Yandaki Oda filminin konusu:

Ingrid (Julianne Moore) ve Martha (Tilda Swinton) gençliklerinde aynı dergide çalışan iki yakın arkadaştır. İlerleyen yıllarda Ingrid kurgusal roman yazarı olurken Martha ise bir savaş muhabiri olur ve hayat şartları iki arkadaşın yollarını ayırır. Birbirlerinden ayrı geçirdikleri yılların ardından, iki arkadaş zorlu ancak tuhaf ve hoş bir tesadüfle tekrar bir araya gelirler.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Yandaki Oda”, 1 Kasım’da vizyonda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.