Yaklaşık 10 seneye yayılan yakın dönem ‘Star Wars’ serüveninde Rey karakteriyle son yıllarda dikkatleri üzerine çeken Daisy Ridley’nin çarpıcı performansına yurt dışı basınının övgüler yağdırdığı ‘Young Woman and the Sea’ filmi, ilk kez ve sadece Disney+’ta seyredilebilecek.

1905 yılında New York’ta göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen başarılı yüzücü Trudy Ederle olarak izleyeceğimiz Ridley, bu unutulmaz sporcunun tarihe yazdığı “ilk”e uzanan serüvenini ekranlara taşıyacak. Manş Denizi’ni başarıyla yüzen ilk kadın olan Ederle’nin, ablasının ve destekleyici antrenörlerinin kararlı desteği sayesinde ataerkil toplumun zorluklarının üstesinden gelişine tanıklık edilecek.

Variety’nin hakkında, “Daisy Ridley bu güzel klasik filmde sersemletiyor ve gözyaşlarınızı hak ediyor” yorumunda bulunduğu ‘Young Woman and the Sea’de genç oyuncuya Tilda Cobham-Hervey, Stephen Graham, Kim Bodnia, Christopher Eccleston ve Glenn Fleshler eşlik ediyor. Yönetmenliğini Joachim Rønning’in üstlendiği ve senaryosunu Jeff Nathanson’ın kaleme aldığı film, Glenn Stout’un ‘Young Woman and the Sea: How Trudy Ederle Conquered the English Channel and Inspired the World’ adlı romanından uyarlandı. Yapımcılığını efsanevi isim Jerry Bruckheimer ile birlikte Chad Oman ve Jeff Nathanson’ın üstlendiği ‘Young Woman and the Sea’, çok yakında sadece Disney+’ta yerini alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.