20th Century Studios imzalı, Fede Alvarez’in yönettiği ‘Alien: Romulus’ filminden yeni afiş ve fragman paylaşıldı. Oscar adayı usta yönetmen Ridley Scott’ın yönettiği serinin ilk filmi ‘Alien’ ile Oscar ödüllü James Cameron’ın yönettiği devam filmi ‘Aliens’ arasındaki zaman diliminde geçecek olan ‘Alien: Romulus’, sinema tarihinin bu kült serisini köklerine geri döndürüyor. Film, hem Türkçe dublajlı hem de altyazılı seçeneğiyle 16 Ağustos’tan itibaren sinemaseverlerle buluşacak.

 Korku, bilimkurgu ve gerilim türünün kült serilerinden ‘Alien’, son filmi ‘Alien: Romulus’ ile tüyleri ürpertmeye geliyor. Bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşması sonucu yaşadıkları korku dolu olayları anlatan film, 16 Ağustos’tan itibaren sinema salonlarındaki yerini alacak.

Görsel diliyle övgü toplayan son afişi ve gerilim dolu yeni fragmanı ile büyük merak uyandıran filmin yapımcı koltuğunda Ridley Scott oturuyor. Fede Alvarez’in hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği ‘Alien: Romulus’un başrollerini Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn ve Aileen Wu paylaşıyor.

‘Alien: Romulus’, yarattığı korku ve gerilim dolu dünyayı doldurduğu güçlü görsel efektleriyle sinemaseverlerin 16 Ağustos’tan itibaren nefeslerini kesecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.