Gal Gadot hakkında gerçekten çok bilgim yoktu fakat Wonder Woman sayesinde biraz bakınca ve twitter’daki paylaşımlarını görünce şaşırdım. Şimon Peres gibi bir katili destekleyen insan ancak soykırım meleği olur.

İsrail doğumlu olan Gal Gadot, Hızlı ve Öfkeli filmiyle ismini duyurdu. Fakat gizli bir el artık ona dokunmuştu. DC’nin süper kahramanlarının oluşturduğu Adalet Takımı’nda Wonder Woman rolünü kaptı. Güzelliğine birşey diyemeyeceğimiz Gadot’nun oyunculuk kabiliyetinin çok üstünde bir kariyer çizgisine sahip olduğunu düşünüyoruz. Bunun sebebini biraz araştırınca anlıyoruz. Meğerse Gadot fanatik bir siyonistmiş. İsrail ordusunda iki yıl askerlik yapması önemli değil. Çünkü o ordunun içinde bir çok asker Müslümanlara uygulanan şiddete karşı çıkmış ve faturasını da ödemiştir. Ama Gadot bu yolu tercih etmeyip Şimon Peres gibi bir katile barış elçisi deme cüretini göstermiş. Klasik siyonist iki yüzlülüğü twitter paylaşımlarında ortaya çıkıyor. Şimon Peres’in Gazze’de yapılan katliamları ve soykırım politikaları Gadot’yu etkilememiş olmalı ki bu paylaşımı yapıp daha sonra John Lennon’un resmini paylaşıp barış meleği pozuna bürünmüş. Yazımızın başında Gadot’ya sihirli bir el değdiğini ve kariyerinde büyük sıçrama yaptığını söylemiştik. Hepimiz biliyoruz ki Hollywood bir Yahudi propaganda makinesi gibi çalışmaktadır. İşte Gadot’un bu paylaşımları sanıyorum o kanlı makinenin Gadot lehine çalışmasına sebep olmuş. Nasıl Mel Gibson bu Yahudi çevreler tarafından yok edilmeye çalışılmışsa Gadot tam tersine yüceltilmiş. Wonder Woman’dan sonra Adalet Ligi filmlerinde seyredeceğiz Gadot’u. Bundan sonra Wonder Woman’daki gibi hoşgörülü olmayacağız. Çünkü aklımızda katledilen Gazzeli Müslümanlar olacak hep.

Serdar Akbıyık
1967 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyal Antropoloji Bölümü'nü bitirdi. Erol Simavi Vakfı Gazetecilik Bursu'nu kazanıp iki yıllık eğitimden sonra Hürriyet Gazetesi'nde istihbarat muhabiri olarak mesleğe başladı. 1992 yılında Hürriyet Yazıişleri'ne geçti. 1993'te Spor Gazetesi'ni kuran grupta yer aldı. 1996'da Hürriyet Yazıişleri'ne döndü. 1999'da Star Gazetesi kuruluşunda bulunmak için Hürriyet'ten ayrıldı. 2000-2001 yıllarında Almanya'da Star Gazetesi'ni çıkaran grupta Yazıişleri Müdürlüğü yaptı. 2002'de Türkiye'ye dönüp Star Grubu'na bağlı olan ve yeniden yayımlanan Hayat Dergisi'nde görev aldı. Hayat Dergisi'nde ve Star Gazetesi'nde sinema eleştirmenliği yaptı. 2004 yılında Star Gazetesi Yazıişleri Koordinatörlüğü görevine getirildi. Halen Star Gazetesi İnternet Yayın Müdürlüğü ve sinema eleştirmenliğini sürdürmektedir. Star Gazetesi, Kral Müzik Dergisi ve internette çıkardığı Cinedergi'de sinema yazıları yayımlanmaktadır. 2007 yılında "Türk Sineması'nı Yönetenler" adlı yönetmenlerle yaptığı röportajları kapsayan bir kitap çıkardı.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.